foto

Nikolaus Frei

  • nar. 15.3.1974 (45 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Unklare Lage (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Das Gespenst der Freiheit (TV film)
2017 Spolu to dáme
2016 Marie Curie
Marie fängt Feuer - Für immer und ewig (TV film)
Marie fängt Feuer - Vater sein dagegen sehr (TV film)
2014 O jedné dívce
2012 Geldbaum
2006 In Europa gehen die Lichter aus - Ein Totentanz (TV film)
2003 Faites vos jeux
2001 Sonny Boys (TV film)

TV seriály

2019 Průsmyk (TV seriál)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
2016 Fanny und ... (TV seriál)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Geschichten großer Geister (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky