foto

David Howey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Lebanon, Pennsylvania
2009 The Mighty Macs
2005 Cellar
1997 The Moth (TV film)
1996 Vražedná dohoda (TV film)
1990 The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 Just Another Secret (TV film)
1985 Number One (TV film)
1984 Talk to Me
1980 Hra s diamanty
1979 Performance of Macbeth, A (TV film)
1978 Thank You Comrades (TV film)
1973 The Love Ban
1972 Flesh and Blood Show, The

TV seriály

1993 Full Stretch (TV seriál)
1992 Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Natural Lies (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
Spender (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Piglet Files, The (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1984 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Partajní hrátky (S03E08)
1983 Number 10 (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Orphans of the Storm (E09)
Brideshead Deserted (E08)
1979 Mallens, The (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
První noc (S02E03)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky