foto

Aleksandra Zawieruszanka

  • nar. 3.4.1937 (82 let)
    Bielsko-Biala, Slaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Tak, tak
1973 Z druhé strany duhy
1971 Na przełaj (TV film)
1969 Rzeczpospolita babska
Wniebowstapienie
1968 Pozarowisko (TV film)
1967 Upiór (TV film)
Zabijaka (TV film)
1965 Walk-over
1961 Maz swojej zony

TV seriály

1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1970 Wakacje z duchami (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace