foto

Wolfgang Fischer

  • nar. 28.8.1941 (78 let)
    München, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Svatební zvony (TV film)
2006 Im Himmel schreibt man Liebe anders (TV film)
Kouzlo Vánoc (TV film)
2003 Großglocknerliebe
Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
2002 Die Scheinheiligen
1998 Případy profesora Capellariho: Klidné vody jezera (TV film)
1997 Muttertag (TV film)
1982 Tatort - Tod auf dem Rastplatz (TV film)
1978 Das Männerquartett
Dva kumpáni v Tyrolích - a.z.
Sachrang (TV film)
1977 Tatort - Das Mädchen am Klavier (TV film)
Štěstí nepadá z nebe
1976 Skříňka s jedem
1973 Ein unheimlich starker Abgang (TV film)
Liebesmarkt
Sittengemälde (TV film)
1972 Adele Spitzeder (TV film)
1970 Glöcklein unterm Himmelbett, Das
O.K.
1969 Schwabinger Vorstadtbrettl (TV film)
1961 Die Verlobung in St. Domingo (TV film)

TV seriály

2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Berlínský vzduch (S09E05)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
Spannagl & Sohn (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Tegtmeiers Reisen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Königlich Bayerisches Amtsgericht (TV seriál)

Dokumentární

1979 Ein Münchner in New York (TV seriál) - mod.

Režijní filmografie

Dokumentární

1979 Ein Münchner in New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1979 Ein Münchner in New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky