foto

Kris McQuade

  • nar. 1952
    Coffs Harbour, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cargo
2015 V mužském objetí
2009 Subdivision
2007 Prosincoví kluci
2005 Hell Has Harbour Views (TV film)
2003 Ned Kelly
Preservation
2001 Mullet
2000 Better Than Sex
1999 Milk
1996 McLeodovy dcery (TV film)
1995 Billy's Holiday
1993 Broken Highway
1992 Tanec v srdci
1991 Rose Against the Odds (TV film)
1986 Two Friends
1985 Coca-Cola Kid
Remember Me (TV film)
Stock Squad (TV film)
1983 Dokud nás smrt nerozdělí
Goodbye Paradise
1982 And/Or = One
Fighting Back
Lonely Hearts
1979 Harvest of Hate (TV film)
Kostas
1977 Love Letters from Teralba Road, The
1975 Firm Man, The
The True Story of Eskimo Nell
1974 Alvin Purple Rides Again
1973 Alvin Purple
Come Out Fighting

TV seriály

2018 Mystery Road: The Series (TV seriál)
2016 Případ Kettering (TV seriál)
Rosehaven (TV seriál)
2013 Místo zvané domov (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Checkmate (S01E10)
To the Moon (S01E09)
Mind Games (S01E08)
další epizody (10)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 Circuit, The (TV seriál)
2005 Supernova (TV seriál)
2003 Snobs (TV seriál)
2001 Farma (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
Return to Jupiter (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
House Gang (TV seriál)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
1989 Fields of Fire III (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
1988 Fields of Fire II (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
Last Resort, The (TV seriál)
1987 Fields of Fire (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)
Palace of Dreams (TV seriál)
1983 Scales of Justice (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Punishment (TV seriál)
1979 Love Thy Neighbour in Australia (TV seriál)
Skyways (TV seriál)
1976 Alvin Purple (TV seriál)
Bluey (TV seriál)
1975 King's Men (TV seriál)
1973 Certain Women (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace