foto

Jurij Gamajunov

  • nar. 9.6.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zapreščennaja realnosť

TV seriály

2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Chod koněm (S02E25)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
"Begi, krolik, begi!" (S08E05)
2007 Putějcy (TV seriál)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
2006 Soldaty 6 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky