foto

Václav Hanuš

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Dobšinské romaneto
2005 Život je hra (studentský film)

Dokumentární

2013 Co je tohle za KLAUNI (TV film)
2009 České milování (TV seriál)
2006 Kokot a perly

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Život je hra (studentský film)

Dokumentární

2009 České milování (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2009 České milování (TV seriál)
2006 Kokot a perly

Střihačská filmografie

Dokumentární

2006 Kokot a perly

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky