foto

Kerem Çatay

  • nar. 1979
    Ankara, Ankara, Central Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Nasipse Adayiz
2019 Bir Aşk İki Hayat
2018 Bizim İçin Şampiyon
Ještě víc
2017 Kirik Kalpler Bankasi
2015 Delibal
2014 bi küçük Eylül meselesi
2011 Dedemin İnsanları

TV seriály

2020 Aşk 101 (TV seriál)
Babil (TV seriál)
Zemheri (TV seriál)
Çukur (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
2019 Kuzgun (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (21)
Çarpisma (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (18)
Çukur (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (34)
2018 8. Gün (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Çarpisma (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Şahin Tepesi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Şahsiyet (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Fi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (35)
Çukur (TV seriál)
Aile Her Şeydir (S02E15)
Umut (S02E14)
Ailem (S02E13)
další epizody (38)
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek (TV seriál)
Bu Şehre Veda (E20)
Ali Derin Düğün (E19)
Arkandayız (E18)
další epizody (20)
Fi (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (18)
Ufak Tefek Cinayetler (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Çukur (TV seriál)
Kardeşmiyiz (S01E10)
Vurulan Kim? (S01E09)
Oyun Başlıyor (S01E08)
další epizody (10)
İçerde (TV seriál)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
Episode 37 (E37)
další epizody (24)
2016 Bana Sevmeyi Anlat (TV seriál)
Cesur Ve Güzel (TV seriál)
İçerde (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
2015 Analar ve Anneler (TV seriál)
Beyaz Gece (TV seriál)
Beş Kardeş (TV seriál)
Kara Sevda (TV seriál)
2014 Kara Para Aşk (TV seriál)
Kurt Seyit ve Şura (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
Medcezir (TV seriál)
2012 Al Yazmalım (TV seriál)
Karadayı (TV seriál)
Son (TV seriál)
2011 Kuzey Güney (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Son Oyun (S02E38)
Mutlu Sonlara Kim İnanır? (S02E37)
İmkansız Aşk Yoktur (S02E36)
další epizody (23)
2010 Krásná Fatmagul (TV seriál)
Ezel (TV seriál)
Aşkta ve Savaşta (S02E15)
Tanıştığımız Gün (S02E14)
Sırdaş (S02E13)
další epizody (36)
2009 Ezel (TV seriál)
Yalnız Kalmak (S01E12)
Utanç (S01E11)
Sadakat (S01E10)
další epizody (12)
Samanyolu (TV seriál)
2008 Zakázaná láska (TV seriál)
2007 Ask yeniden (TV seriál)
Dudaktan kalbe (TV seriál)
Menekşe ile Halil (TV seriál)
2006 Yaprak dökümü (TV seriál)
2005 Zeynep (TV seriál)
2004 Kadın İsterse (TV seriál)
2003 Bizim Konak (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Cesur Ve Güzel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky