foto

Natalija Prosvetova

  • nar. 4.4.1982 (38 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ně para
2012 Molodožjony (TV film)
2010 Dom Solnca
2008 Karasi (TV film)
2006 Obratnyj otsčet

TV seriály

2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Niť Ariadny (E06)
2012 Dikij (TV seriál)
Svingermanija (S03E03)
2010 Enigma (TV seriál)
Koridory vremeni (E15)
Šušmor (E14)
Chozjajka (E13)
další epizody (15)
2006 Gonka za sčasťjem (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky