foto

Viera Čákanyová

  • nar. 8.4.1980 (39 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gottland
Slovensko 2.0
2007 Červi (studentský film)

Dokumentární

2015 Letící kůň
2014 Skotsko jedna báseň (TV seriál)
Skotská čítanka: Don't worry, be scottish (TV seriál)
2013 Celnice: Ruky v hlave (TV film)
2010 Olda (studentský film)
Update (studentský film)
2009 100 dnů (studentský film)
Alda (studentský film)
2008 Alláh nemrká (TV film)
2007 Piraňa (studentský film)
2006 Under Under Ground (studentský film)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad)
2011 proStory (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Koza
2014 Gottland

Dokumentární

2015 Letící kůň
2010 Olda (studentský film)
2009 Alda (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gottland
Slovensko 2.0
2007 Červi (studentský film)

Dokumentární

2015 Letící kůň
2010 Olda (studentský film)
2009 Alda (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gottland - vyp.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Krátky film o pomáhaní

Dokumentární

2009 Alda (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2010 Olda (studentský film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace