foto

A.J. Cook

  • nar. 22.7.1978 (40 let)
    Oshawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

A. J. Cook má modré oči, blod vlasy. Otec se jmenuje Michael a pracuje jako učitel. Matka Sandra pracuje jako psychiatrička. Má tři sourozence. Bratry Nathana a Paula a sestru Angie. A. J. vyrůstala v městečku Whitby v Ontariu. Ve čtyřech letech se začala věnovat jazzu a baletu. Po té co shlédla film Hříšný tanec, chtěla se stát herečkou. Je členkou Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů. Jako mormona (označení členů zmiňované církve) přijímá pouze role, které nejsou v rozporu s její vírou.

V roce 2001 se provdala za Nathana Andersona, kterého poznala už na Utah Valley State College (UVSC). Přestěhovali se spolu do Salt Like City v Utahu a později do L.A..

První rolí byla reklama na McDonald v roce 1997. Hostovala v televizním seriále Goosebumps, a objevila se ve dvou filmech In his Fathers Shoes a Elvis Meets Nixon. První velká role přišla v roce 1999, a to ve filmu The Virgin Suicides. Dále jsme ji mohli vidět ve filmu Nezvratný osud 2, nebo Šílenci na prknech. Ovšem nejznámější role je Jennifer Jereau v Myšlenkách zločince.

Dandynes

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wer
2012 Least Among Saints
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
2010 Mother's Day
2008 Misconceptions
2007 Night Skies
2006 Tady Reed Fish
Zmizelý (TV film)
2005 Bloodsuckers (TV film)
2003 Nezvratný osud 2
2002 The House Next Door
2001 Pán kouzel - Ďáblův kámen
Rozparovač
Šílenci na prknech
2000 Schody smrti (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
Mladé čarodějnice
Smrt panen
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
In His Father's Shoes (TV film)
Laserhawk

TV seriály

2019 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick and Evil (S14E14)
Chameleon (S14E13)
Hamelin (S14E12)
další epizody (4)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Flesh and Blood (S14E10)
Broken Wing (S14E09)
Ashley (S14E08)
další epizody (15)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Falešná vlajka (S13E09)
Neonový ďas (S13E08)
Prach a kosti (S13E07)
další epizody (23)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Mirror Image (S12E07)
Elliott's Pond (S12E06)
další epizody (20)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Future Perfect (S11E10)
Internal Affairs (S11E09)
Awake (S11E08)
další epizody (18)
2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Amelia Porter (S10E10)
Fate (S10E09)
The Boys of Sudworth Place (S10E08)
další epizody (23)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bully (S09E11)
The Caller (S09E10)
Strange Fruit (S09E09)
další epizody (24)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Perennials (S08E11)
The Lesson (S08E10)
Magnificent Light (S08E09)
další epizody (25)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Bittersweet Science (S07E10)
Self Fulfilling Prophecy (S07E09)
Hope (S07E08)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mask (S12E13)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
12 hodin (S06E02)
Nejdelší noc (S06E01)
Černá hodinka (S05E23)
další epizody (14)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odplata (S05E11)
V lepší společnosti (S05E10)
Ochrana svědků (S05E09)
další epizody (23)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Vzpomínka (S04E07)
Instinkty (S04E06)
další epizody (17)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prvorozenstvím (S03E11)
Pravá noc (S03E10)
Penelope (S03E09)
další epizody (22)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (23)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Populární děti (S01E10)
Vyšinutý (S01E09)
další epizody (9)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
D.O.A. (S01E19)
Rear Window (S01E18)
další epizody (12)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Nedělní rána (S01E09)
Volání mrtvých (TV seriál)
Morning After (S01E07)
Star Crossed (S01E06)
Haunted (S01E05)
další epizody (7)
2000 Cesta vzhůru (TV seriál)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pekelný týden (S02E11)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Na druhý pohled/Čokoládový vojáček (S01E19)

Dokumentární

2003 Bits and Pieces: Bringing Death to Life

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Myšlenky zločince (TV seriál)
Chameleon (S14E13)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(76)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace