foto

Julia Voth

  • nar. 16.5.1985 (34 let)
    Saskatchewan, Kanada

Biografie

Julia Voth se narodila 16 května 1985 v Saskatchewanu v Kanadě. Julia je herečka a modelka aktuálně žijící v Los Angeles. Její modelingová kariéra zahrnuje fotografování a reklamy pro značky jako Calvin Klein, Shu Umera aj. V roce 2002 byla vybraná jako Jill Valentine pro Resident Evil. Hry se prodalo na milióny kopií a Jill Valentine se stala jednou s nejpopulárnějších počítačových postav vůbec. Ačkoliv Juliina kariéra byla v modelingovém odvětví velmi úspěšná, chtěla se stát herečkou. Před stěhováním do Los Angeles v roce 2007, pracovala v Tokiu a v New Yorku, V Hollywoodu nyní platí za vycházející hvězdu.

Do filmové branže pronikla 3. března 2008, kdy byla obsazena jako Trixie ve filmu BITCH SLAP (2009). Natáčení začalo o 2 týdny později. Objevila se po boku Americy Olivo a Erin Cummings. Jejím druhým filmem je ZNOVU SE ZAMILOVAT (2009). V romantické komedii ztvárnila mladou Amandu, o 20 let mladší než starší, kterou si se zde zahrála Carrie Ann Moss. Třetím snímkem ve stejném roce, je opět romantická komedie THE ANNIVERSARY (2009). Ve filmu Johna Campea hraje postavu Shelly. Mimo jiné jí je možno zahlédnout v MTV pořadu THE PHONE. Začátkem května 2010 byla obsazena do psychologického hororu LILITH, jako Sarah Wilson od režiséra Sridhara Reddyho.

Můžeme ji také vidět v Maxim kalendářích „The Sexiest Women 2009“ a „The Best Thing to Happen to 2009“. Pro Maxim se rozpovídala o filmu BITCH SLAP. V mladém věku se věnovala různým formám boje a zbraním. Často také cvičí se svým kickbox instruktorem a zvládá základy japonštiny.

David "sir-dave" Čechmánek

Herecká filmografie

Filmy

2019 Redundancy
The Wind of Heaven
2017 The Moleskin Diary
2016 Seattle Road
2015 Painkillers
2013 Amelia's 25th
2012 Holiday High School Reunion (TV film)
Project: S.E.R.A.
2011 Alone
Lilith
2009 Anniversary, The
Bitch Slap
Znovu se zamilovat

TV seriály

2017 Tucker's War (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
Project: SERA (TV seriál)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
2010 Huge (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Third Man (S06E03)

Dokumentární

2010 Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Moleskin Diary

Host

TV pořady

2009 Phone, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace