foto

Karl Stegger

  • nar. 11.1.1914
    Århus, Dánsko
  • zem. 13.4.1980 (66 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Hør, var der ikke en som lo?
1976 Affæren i Mølleby
Hopla på sengekanten
Sømænd på sengekanten
1973 Fætrene på Torndal
Romantik på sengekanten
1972 Man sku' være noget ved musikken
Motorvej på sengekanten
Præsten i Vejlby
Rektor på sengekanten
1971 Tandlæge på sengekanten
1970 Mazurka på sengekanten
1969 De 5 og spionerne
Helle for Lykke
Mig og min lillebror og Bølle
1968 Mig og min lillebror og storsmuglerne
Stormvarsel
1967 Far laver sovsen
1966 Flagermusen
Gift
Soyas en tagsten i ho'det
Tre små piger
1965 Een pige og 39 sømænd
Flådens friske fyre
Jensen længe leve
Passer passer piger
Pigen og millionæren
Slå først, Frede!
1964 Alt for kvinden
Døden kommer til middag
Premiere i helvede
Slottet
Sommer i Tyrol
1963 April
Et døgn uden løgn
Sikke'n familie
Støv for alle pengene
Vi har det jo dejligt
1962 Den kære familie
Drømmen om det hvide slot
Duellen
1961 Cirkus Buster
Den hvide hingst
Far til fire med fuld musik
Flemming på kostskole
Poeten og Lillemor i forårshumør
Ullabella
1960 Over gaden - neden vandet
Poeten og Lillemor og Lotte
Sømand i knibe
1959 Far til fire på Bornholm
Kærlighedens melodi
Paw aneb Chlapec dvou světů
Poeten og Lillemor
1958 Far til fire og ulveungerne
Guld og grønne skove
Lyssky transport gennem Danmark
Vagabonderne på Bakkegaarden
1957 Der var engang en gade
Far til fire og onkel Sofus
Ingen tid til kærtegn
Tre piger fra Jylland
1956 Far til fire i byen
Kristiane af Marstal
Taxa K 1640 efterlyses
1955 Far til fire på landet
Ild og jord
1954 Arvingen
1953 Den gamle mølle på Mols
Farlig ungdom
Kriminalsagen Tove Andersen
Sønnen
1952 Vejrhanen
Vi arme syndere
1950 Smedestræde 4
Vlnobití

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky