foto

Erin Cummings

  • nar. 19.7.1977 (40 let)
    Huntsville, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka vystudovala Žurnalistiku se specializací na reklamu a marketing na Univerzitě v Severním Texasu. Během studijního života na této škole byla kapitánkou univerzitního tanečního týmu, prezidentkou Reklamního sdružení a díky svým podnětným esejím držitelkou několika studijních stipendií. Ze zvědavosti zkusila divadlo a reklamy pro televizi. Právě na jednom představení v divadle v Dallasu si jí všiml hledač hereckých talentů z Los Angeles. Jakmile dokončila vysokou školu, tak se přestěhovala do Los Angeles aby se mohla více věnovat herectví.

Je známá svým hostováním v různých amerických seriálech. Objevila se v několika epizodách amerického seriálu HOTEL MYSTIQUE jako Michelle. V jednom dílu seriálu ČARODĚJKY představovala alter ego hlavní hrdinky Paige. Mohli jsme jí také například vidět v komedii VÍTEJ DOMA, kde si zahrála společně s Martinem Lawrencem a Michaelem Clarke Duncanem. Výrazněji na sebe upozornila jako Hel ve filmu BITCH SNAP, který je podstou grindhause filmům ze šedesátých let. V roce 2010 získala jednu z rolí v krvavém akčním seriálu SPARTACUS: BLOOD AND SAND.

Pro svojí roli v BITCH SNAP se naučila bojovému umění Jeet Kune Do. Zakladatelem této kreativní bojové techniky je herec Bruce Lee. Umí zacházet se zbraněmi jako je krátká tyč, luk, meč a nůž, také ovládá kickbox. Jejím největším koníčkem je učení cizím jazykům. Pravidelně se podílí na pomoci různým charitativním organizacím.

Jakub "Džejkop" Novotný

Herecká filmografie

Filmy

2016 Johnny Frank Garrett's Last Word
Madoff (TV film)
2015 The Listing (studentský film)
Weepah Way for Now
2014 Late Phases
Living, The
Zarra's Law
2013 Mrazivá noc přichází
2012 The Iceman
2010 Scorpio Men on Prozac
2009 Anniversary, The
Bitch Slap
Dark House
2008 Oh Baby!
Vítej doma
2007 Rolling
2006 After Midnight: Life Behind Bars (TV film)
Tomorrow's Yesterday
2004 Hollywood the Hard Way
2003 Analysts, The

TV seriály

2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rozbitá okna (S06E16)
2015 The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
The Dark Side (E09)
Abort (E08)
další epizody (10)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Limbo (S02E08)
10Broad36 (S02E06)
2014 Masters of Sex (TV seriál)
Story of My Life (S02E09)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Vyrovnání (S02E08)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Staré rány (S01E11)
Sláva a zoufalství (S01E07)
Křehké vztahy (S01E06)
další epizody (7)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrá zpráva (S04E03)
Vztahy s veřejností (S04E01)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Had v ráji (S01E09)
Muž z ulice (S01E06)
Kořist (S01E02)
2005 Dante's Cove (TV seriál)
Threshold (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Laboratoř v Carpenter Street (S03E11)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2010 Behind Bitch Slap: Building a Better B-Movie

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace