foto

Jurnee Smollett-Bell

  • nar. 1.10.1986 (32 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Birds of Prey: Podivuhodná proměna Harley Quinn
2018 Ještě jedna věc
2013 Temptation: Confessions of a Marriage Counselor
2012 Bad Girls (TV film)
Captain Planet 4
2007 Síla slova
2006 Gang v útoku
2005 Roll bounce
2001 Rubyina hospoda (TV film)
2000 Mrcha
1999 Selma, Lord, Selma (TV film)
1997 Evina zátoka
1996 Jack
1991 Sunday in Paris (TV film)

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Soldier (S02E10)
Citizen (S02E09)
Auld Acquaintance (S02E08)
další epizody (9)
2016 Underground (TV seriál)
The White Whale (S01E10)
Black & Blue (S01E09)
Graves (S01E08)
další epizody (10)
2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Zemřít pro lásku (S07E09)
Karma (S07E06)
další epizody (8)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (9)
2011 Obhájci (TV seriál)
Morelli v. Kaczmarek (E18)
Nevada v. Greene (E17)
Noland v. Galloway Pharmaceuticals (E16)
další epizody (7)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Riley (E11)
Nevada v. Dennis (E10)
Whitten v. Fenlee (E09)
další epizody (11)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Studie svobody 2/2 (S04E17)
Studie svobody 1/2 (S04E16)
2006 Dr. House (TV seriál)
Zamilovaní blázni (S03E05)
2003 Wanda at Large (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Hádky a sváry (S07E24)
Trochu dřív, Little Richarde (S07E23)
Nejlepší kamarádi (S07E21)
další epizody (5)
1993 Policie New York (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Den nosorožce (S07E09)
Těžké rozhodování (S07E07)
Mlčeti není zlato (S06E17)
další epizody (4)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Divadlo bude (S06E08)
Odcházení a rozcházení (S06E02)
Kluci a holky (S05E24)
další epizody (4)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Billboard Music Awards 2012 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace