foto

Michael Landes

  • nar. 18.9.1972 (47 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Kontakt

  • Scott Melrose
    Endeavor
    9701 Wilshire Blvd-10th Floor
    Beverly Hills, CA 90212
    USA
    Tel: 310-248-2000

Herecká filmografie

Filmy

2019 Angel Has Fallen
Mary
2018 Surviving Christmas with the Relatives
2017 Trestanec
2016 Démon minulosti
Zlato
2015 Members Only (TV film)
2013 Crush
Futurologický kongres
2012 Můj svědek
2011 11-11-11
Untitled Peter Knight Comedy Project (TV film)
2010 Jedině ona
Kluk mojí holky
Varieté
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
Návrat domů
2008 College Road Trip
Courtroom K (TV film)
Dům na špatné adrese
Nebezpečná posedlost
Poslední čas na lásku
2005 Peep Show (TV film)
Šťastná třináctka
2003 Beacon Hill
Nezvratný osud 2
Vánoční návštěva (TV film)
2002 Hartova válka
2000 Absolutní Agent (TV film)
Gentleman from Boston, The
1999 Getting Personal
1997 Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
1996 Sny nocí bezesných
1995 Není větší lásky (TV film)
1992 Když skončí večírek
Please, God, I'm Only Seventeen (TV film)
1990 An American Summer

TV seriály

2016 Hooten a Lady: Lovci pokladů (TV seriál)
Poklad kapitána Morgana (E08)
Klenot Čintámani (E07)
Fabergého vejce (E06)
další epizody (8)
Americký táta (TV seriál)
The Life Aquatic with Steve Smith (S13E02)
2015 Stalker (TV seriál)
Salvation (E16)
2014 Miranda (TV seriál) - a.z.
Říkám ano, ale komu? (S04E01) - a.z.
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Další dámská jízda (S15E05)
2013 Save Me (TV seriál)
Holier Than Thou (E07)
Heavenly Hostess (E06)
Whatever the Weather (E05)
další epizody (7)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
It's a Miracle... (S02E04)
Daddy's Girl... (S01E02)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
All the Things You Are (S02E04)
The Love That Pays the Price (S02E02)
2010 Material Girl (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Mé nové já (S02E01)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
2006 Posel ztracených duší (TV seriál)
Love Still Won't Die (S02E02)
Love Never Dies (S02E01)
2005 Love Soup (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Letadlo plné peněz (S03E17)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1991 Torkelsons, The (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál) - a.z.
Pohled zpátky (S04E23) - a.z.
1989 Báječná léta (TV seriál)
Bohyně pomsty (S02E11)
Winnie neví, co chce (S02E05)
Nová známost (S02E04)
thirtysomething (TV seriál)
Michael's Campaign (S03E10)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Barevná televize (S02E03)
Noční dobrodružství (S02E01)
Školní večírek (S01E06)

Dokumentární

2015 Harry Benson: Shoot First