foto

Igor Podlivalčev

  • nar. 8.9.1969 (50 let)
    Norilsk, Krasnoyarskiy kray, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2010 Polosatoje sčasťje (TV film)
2003 Kidněpping
2001 V avgustě 44-go

TV seriály

2018 Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Dom farfora (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Dobroje imja (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Syn (E16)
Vspomniť vsjo (E15)
Lovuška (E14)
další epizody (16)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Maska, ja těbja znaju (S01E33)
2009 Sud (TV seriál)
Priznať něvinovnym (E13)
Zastava Žilina (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Korabl - prizrak (S04E01)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2003 Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky