foto

Alexandr Brankevič

  • nar. 17.11.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ženščiny (TV film)
2017 Tri v odnom (TV film)
2013 Moj belyj i pušistyj
Odnaždy prestupiv čertu (TV film)
Vot eto ljubov!
2012 Prodajotsja koška (TV film)
2006 Únik z kruhu
2002 Milenec

TV seriály

2018 Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
Ogoň, voda i ržavyje truby (TV seriál)
2016 Bez prava na ošibku (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
U vas budět rebjonok... (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Mesto prestuplenija (E01)
Verni meňa (TV seriál)
Čužaja ženščina (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2011 Narkomovskij oboz (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Kukla (S01E34)
2010 Žurov (TV seriál)
Koškin chvost (S02E04)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
2004 Komanda (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
S Novym godom (E08)
Pobeg (E06)
Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky