foto

Brock Everitt-Elwick

  • nar. 13.8.1992 (27 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ginger a Rosa
2006 True True Lie
2004 Don Bosco (TV film)
2003 Ztracený princ (TV film)

TV seriály

2007 Bonkers (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Cesta z lesa (S02E07)
2003 Trust (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky