foto

Alexandr Bulynko

  • nar. 15.8.1976 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2014 Princ Sibiri (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2007 Kadětstvo 3 (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky