foto

Jozef Šimonovič ml.

  • nar. 10.5.1949 (71 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ábelův černý pes (studentský film)
2004 Martinko Klingáč
1996 Všetci ľudia budú bratia (TV film)
1993 Posledný prázdninový príbeh (TV film)
1990 Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Nočný spev (TV film)
Čierny vlas
1988 Muži s plnou mocou (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
Samo, kupec a kráľ (TV film)
Veštba (TV film)
1987 Predohra (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
1986 Nástupca (TV film)
Vec svedomia (TV film)
1985 Darček pod jedličku (TV film)
Prípad Archieho Mixa (TV film)
Veľká náruč (TV film)
Zlatná krajina (TV film)
Žena z antisveta (TV film)
1984 Súťaž o milión (TV film)
Umenie komédie (TV film)
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Balada o dome a chodcovi (TV film)
Saša (TV film)
Žakýlska Veronka (TV film)
1982 Čudák Zerbino (TV film)
1981 Izba naivného deda (TV film)
Konôpka (TV film)
Profesorova dcéra (TV film)
Vták nociar
Ďuro-Truľo (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Na začiatku cesty (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Novinky našej rodinky (TV film)
Šiel tovariš svetom (TV film)
1979 Príležitosť (TV film)
Ruy Blas (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Horúci dych (TV film)
Putička Li (TV film)
1977 Amok (TV film)
Počúvajme slnko (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
1976 Lakmus (TV film)
1975 Jurát (TV film)
Kamarátka pre nás dvoch (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Kto odchádza v daždi...
Mont Oriol (TV film)
Sezam,otvor sa! (TV film)
Sprisahanie (TV film)
1972 Predstavenie vo Fordovom divadle (TV film)
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
1968 Mária Tudorová (TV film)
1965 Mŕtvi nespievajú (TV film)
1963 Ivanov

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Zmiznutá (E05)
2017 Rex (TV seriál)
Smrtiace medvedíky (E10)
2009 V mene zákona (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Tajomný ostrov (TV seriál)
Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1980 Neresti ľudkov nepoctivých (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Vražda v ulici Morgue (E01)

Dokumentární

2018 Poniky, Poniky - vyp.
2014 Misia bratov Konštantína a Metoda (TV seriál) - vyp.
2013 Prvá (TV seriál) - vyp.
2010 Vtáčí raj - Senné a Medzibodrožie (TV film) - vyp.
2007 Záhady SK (TV seriál)
2006 Chránené vtáčie územia - vyp.
1993 Hoj zem drahá (TV film)
Mestá a tváre (TV seriál)
1991 Juraj Fándly - Vir apostolicus (TV film)
1987 Chirana - svetová značka zdravotníckej techniky - vyp.
1984 Chcete dlhšie žiť? - vyp.
Chirurgia vrodených telesných chýb (TV film) - vyp.
Horúčka - vyp.
Čakanie nie len na krásu - vyp.

Divadelní záznam

1981 Mesiac na dedine (divadelní záznam)
1978 Viťúzi (divadelní záznam)
1977 Oko za oko (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Zrodení pod Poľanou (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2002 Chalupárium alebo Keď v meste padla... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky