foto

Jack Champion

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2025 Avatar: The Tulkun Rider
2023 Avatar: The Seed Bearer
2021 Avatar: The Way of Water
2017 Extraordinary
Message in a Bottle
The Night Sitter
2015 Rezistence
Where Are You, Bobby Browning?

TV seriály

2017 Zmizelí (TV seriál)
Tiger (E04)
2015 Swerved (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Návrat (S03E03)

Dokumentární

2015 Génius (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace