foto

Margaret Barton

  • nar. 27.5.1926 (94 let)
    Finsbury Park, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Profile of Brief Encounter, A
1983 Chautauqua Girl (TV film)
1957 A Woman of Property (TV film)
1954 The Gay Dog
1952 Happy Family, The
1949 Housemaster (TV film)
Landfall
The Romantic Age
1948 Fly Away Peter
Good Time Girl
1947 Temptation Harbour
1945 Pouto nejsilnější

TV seriály

1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1956 Nathaniel Titlark (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Greatest Movie Love Scenes (TV film)
1994 Velké vyhlídkové železnice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky