foto

Anatolij Gurev

  • nar. 14.10.1955 (64 let)
    Narodichi, Zhitomirskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslednij šans
Tri v odnom 3 (TV film)
Ženščiny (TV film)
2017 Tri v odnom (TV film)
Tri v odnom 2 (TV film)
2015 The Code of Cain
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
V ijuně 41-go
2007 1612: Kronika smutných časů
2006 Tichý Don
2004 Dunechka
2001 Povodyr
1999 Kitajskij serviz
Ljubiť po-russki 3: Gubernator
Rejndžer iz atomnoj zony
1997 Botaničeskij sad
1996 Beg ot smerti
1995 Syn za otca...
1994 Zakoldovannyje
1989 Jego bataljon (TV film)
1985 Osennie utreniki (TV film)
S jubilejem podožďom
1981 Ožidanije polkovnika Šalygina

TV seriály

2019 Vernis v Sorrento (TV seriál)
2018 Kačeli (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2017 Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
2015 Doč za otca (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Potomu čto ljublju (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Dobroje imja (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Skarabej (E04)
Syn otca narodov (TV seriál)
Verni meňa (TV seriál)
2012 Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Lovuška (E14)
Kod dostupa (E08)
Školnoje ČP (E07)
další epizody (4)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Těni prošlogo (S01E14)
Feděralnyj suďja (S01E05)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Levša (E22)
Volf Messing: Viděvšij skvoz vremja (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S01E07)
2008 Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)
1984 V Kovelských lesích (TV seriál)

Dokumentární

2003 Babij Jar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky