foto

Jelena Goljanova

  • nar. 20.8.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2013 Metro
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2005 Ně chlebom jedinym
1992 Noha
1989 Ja v polnom porjadke
Katala
1988 Отцы
1987 Zerkalo dlja geroja

TV seriály

2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ikornyj princ (S02E02)
Pjataja straža (TV seriál)
Ljogkaja smerť (S03E23)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Maryna Rošča 2 (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Perevernutaja žizň (E14)
Otčajannych jedinaja naděžda (E03)
Vtoroj šans (TV seriál)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Po tu storonu zakona (S06E03)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Novaja igra (E12)
Glubokoje prikrytije (E11)
Sljozy korolevy (E10)
další epizody (9)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Mir ženščin (S03E01)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Vintorez (S04E14)
Predatěl. Časť 2 (S04E12)
Predatěl. Časť 1 (S04E11)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Čas Volkova (TV seriál)
Smerť artista (S03E13)
2008 Gluchar (TV seriál)
Zapach lži (S01E12)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Dobroje imja (S03E20)
Čas Volkova (TV seriál)
Dočka (S02E20)
2007 Princessa cirka (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Klofelin (S01E07)
2004 Advokat (TV seriál)
Priznanije (S01E04)
Tolko ty... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky