foto

Tameka Empson

  • nar. 15.4.1977 (42 let)
    Stoke Newington, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 StreetDance 3D
2009 Skellig (TV film)
2007 Learners (TV film)
2006 Zápisky o skandálu
2002 Duch ohně
Tichý pláč
2001 Goodbye Charlie Bright
Láva
Martins, The
1998 Babymother
Temná hra
1997 Food of Love
1996 Beautiful Thing

TV seriály

2014 Lily's Driftwood Bay (TV seriál)
2013 You, Me & Them (TV seriál)
2010 EastEnders: E20 (TV seriál)
Příběhy Tinga Tinga (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky