foto

Andrej Novik

  • nar. 28.5.1989 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Soldatik
2017 Mesť kak lekarstvo (TV film)

TV seriály

2019 Otpusk za period služby (TV seriál)
Otčim (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
2017 Založnica (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Park Pobedy (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky