foto

Nick Paonessa

  • nar. 21.9.1977 (41 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Garden Apartments (TV film)
2008 Tvrdé palice
2007 The Metrosexual
2006 Alibi
1999 Goosed
1998 Vyhnanec (TV film)
1996 She Cried No (TV film)

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Whanex? (S10E13)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2005 Unscripted (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Tanec s rybami (S02E05)
2002 Policie New York (TV seriál)
Výlet na safari (S09E13)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Jack

Producentská filmografie

Filmy

2019 Jack

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Jack

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace