foto

Ryan O'Kane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Baby Done
Flamingo
2017 6 Days
2016 Australský testosteron
Brock (TV film)
2015 Alex & Eve
Mary: The Making of a Princess (TV film)
Psychoanalysis
2012 Save Your Legs!
Ze hry: Válka Kerry Packera (TV film)
2011 Rage
Tangiwai (TV film)
2008 Second Hand Wedding
2006 Out of the Blue

TV seriály

2020 One Lane Bridge (TV seriál)
2016 Hillary (TV seriál)
The Secret Daughter (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
2013 It's a Date (TV seriál)
Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Still Waters (S01E01)
2012 Conspiracy 365 (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jump

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Jump

Producentská filmografie

Filmy

2017 Jump

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky