foto

Denis Kljaver

  • nar. 6.4.1975 (44 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Tajskij vojaž Stěpanyča

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Čto bylo, to i budět (S02E13)
2015 Kryša mira (TV seriál)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Doznavatěl (TV seriál)
Faněra (S02E12)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Odin v odin! (TV pořad)
2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky