foto

Chris Gartin

  • nar. 12.1.1968 (51 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2014 37
Touched (TV film)
2013 Kazatelovy hříchy
2011 Son of Morning
2010 Love Shack
2009 Kšeftaři
2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2006 Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
2005 Hitched (TV film)
Tajemný let
2003 As Virgins Fall
2001 Friends and Family
Me & My Needs (TV film)
1998 How to Make the Cruelest Month
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
Johns
1991 Osudy (TV film)
Pohádková babička (TV film)
1990 Srdeční záležitost (TV film)
1989 Parent Trap III (TV film)
1984 Prvorozený
1983 No Big Deal (TV film)

TV seriály

2016 Code Black (TV seriál)
Love Hurts (S01E17)
2015 Prozíravost (TV seriál)
Run (S03E15)
Romeo (S03E14)
Mirror (S03E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
16 let (S13E07)
2014 Rush (TV seriál)
Bitter Sweet Symphony (E10)
Learning to Fly (E03)
Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
2011 Shameless (TV seriál)
It's Time to Kill the Turtle (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sláinte (S08E16)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dívej se, jak změním svět (S08E03)
2010 The Deep End (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
Vražedná čísla (TV seriál)
Dospívání (S06E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Žralok v bazénu (S11E02)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
Srdce z kamene (S02E06)
Private Practice (TV seriál)
Second Chances (S02E14)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Hledá se Jidáš (S03E09)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
E-Ring (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Těla v pohybu (S06E01)
Will a Grace (TV seriál)
Taťkův svět (S07E21)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Lost Child (S01E18)
2002 American Dreams (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Admissions (S09E22)
1996 Buddies (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace