foto

Miriam Kluge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
2010 Der Mauerschütze (TV film)
Lež má krátké nohy (TV film)
2009 Frischer Wind (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
2008 Nepatrné lži (TV film)
2006 Goldene Zeiten
2004 Käthchens Traum (TV film)
2001 Besuch aus Bangkok (TV film)
Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace