foto

Jodi Long

  • nar. 1.1.1954 (65 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Příběh
2016 5 Doctors
2013 Picture of You, A
2011 Bez
2002 Nové šaty
Žába k zulíbání
1998 Celebrity
1997 Jeho a její
Vražedné pomyšlení
1993 Amos & Andrew
Dobrodružství létající okurky
Na dostřel
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
RoboCop 3
1990 Alice
Jak zavraždit milionářku (TV film)
Vymítač ďábla III
1989 Narozen 4. července
Povídky z New Yorku
1988 Patty Hearstová
Soursweet
1987 Okno z ložnice
1984 Žbluňk!
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)
1981 Bankovní převod
1980 Nurse (TV film)

TV seriály

2018 Falling Water (TV seriál)
Watchers (S02E02)
Shadowman (S02E01)
2016 Falling Water (TV seriál)
No Task For The Timid (S01E09)
The Well (S01E08)
Calling The Vasty Deep (S01E02)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No. 98) (S04E07)
2015 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Unemployed (S02E13)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Jango and Rossi (S02E03)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tajemný střelec (S07E11)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Eli Stone (TV seriál)
Mortal Combat (S02E11)
Americký táta (TV seriál)
Stan Time (S05E09)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
The Path (S02E01)
Patience (S01E11)
Praying for Time (S01E08)
další epizody (5)
2006 Dr. House (TV seriál)
Hledá se Jidáš (S03E09)
2005 Americký táta (TV seriál)
Deacon Stan, Jesus Man (S01E07)
2003 Miss Match (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Křivka zahýbání (S02E06)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1993 Cafe Americain (TV seriál)
1990 Roseanne (TV seriál)
April Fool's Day (S02E22)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace