foto

Yousef 'Joe' Sweid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tel Aviv v plamenech
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Mars at Sunrise
Zinuk BaAlia
2013 Omar
2012 Inch'Allah
2009 Agora
2008 Neklidný
2006 Bublina
2005 Kvish
2004 Lalecet Al Hamaim

TV seriály

2019 Mouna (TV seriál)
Dva světy (TV seriál)
Better Angels (S02E10)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Kniha cizince (S06E04)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Gingerbread (E11)
Soup Sandwich (E07)
Wingman (E06)
další epizody (6)
Kfulim (TV seriál)
The Writer (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Ve jménu vlasti (S01E01)
2006 Alufa, Ha- (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Eretz Nehederet (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace