foto

Petr Kratochvíl

  • nar. 1953
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Kalamita
1979 Lásky mezi kapkami deště
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
1976 Den pro mou lásku
Takzvaný večer na přidanou (divadelní záznam)
1975 Holka na zabití

Dokumentární

2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Petra Kratochvíla (S03E42)
2000 Lucie Bílá: Život je zebra (TV film)

TV pořady

2010 TOP STAR Extra (TV pořad)
2005 Pošta pro tebe (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace