foto

Nicklas Lindh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Tills Frank skiljer oss åt
2018 Pan Dort
2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
Opička
2015 Bezchybný plán
Hřebec
Stádo
2014 Dyke Hard
Tillbaka till Bromma
2012 Johan Falk: Organizatsija Karayan
2008 Krasoplavci
2006 En liten tiger

TV seriály

2020 Láska a anarchie (TV seriál)
Jak to všechno začalo (E01)
Mladý Wallander (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2019 Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Delhis vackraste händer (TV seriál)
Enkelstöten (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Nicht deine Schuld (E11)
Geheimnisse (E10)
další epizody (12)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Sexy taneček (S02E10)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Wallander (TV seriál)
Försvunnen (S03E02)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Dokumentární

2011 Så jävla metal

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bamse och tjuvstaden

TV seriály

2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky