foto

Piotr Pamuła

  • nar. 13.4.1979 (41 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pętla

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ciemny van (S23E02)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybuch (S10E01)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 19 (S01E19)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Haracz (S07E04)
2011 Instynkt (TV seriál)
Złamane serce (E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Prawo do błędu (S13E09)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Daleko od noszy (TV seriál)
Kidler w ciaży (S12E04)
Nielegalne SPA (S12E03)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Glock (E10)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
2005 Bulionerzy (TV seriál)
Zwyczajna miłość (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky