foto

Jeanet Pfitzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ztraceni v hlubinách (TV film)

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Ztracený syn (S12E01)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Lidský stroj (S11E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Kobro, je to na vás (S20E10)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Deine DNS, Dein Job! (S03E09)
Kriminalista (TV seriál)
Ve jménu otce (S11E02)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Velké oko Kreuzkolln (S10E01)
Smrt v ráji (S09E07)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dolly 2 (S08E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Iluzionista (S17E06)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
A… akce (S15E11)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Věc důvěry (S10E04)
Horečka (S09E05)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Nemilosrdně (S08E09)
V utajení (S07E05)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Závod s časem (S07E12)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Modré období (S06E12)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Dokumentární

2006 Alles in Ordnung? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace