foto

Drew Zeran

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jazzman
2006 I Am an Apartment Building (TV film)
2005 The Life and Hard Times of Guy Terrifico

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Sam (S03E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Full Court Press (S03E02)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
2010 V utajení (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Credible Threat (S03E11)
2009 The Listener (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
1998 Zločin v ulicích (TV seriál)
Full Court Press (S06E18)

Dokumentární

2006 Challenger: Odpočítávání ke katastrofě (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky