foto

Julia Chantrey

  • nar. 2.3.1971 (49 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 10 Days in a Madhouse
2014 Client Seduction (TV film)
2013 Mama
2011 New Year
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2006 Obituary (TV film)
2004 Protivný sprostý holky
2000 Phantom of the Megaplex (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Lemur (S03E04)
Sam (S03E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Bůh žehnej tomu děcku (S03E04)
2016 Incorporated (TV seriál)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (S02E12)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Attention Shoppers (S01E06)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
Total Drama Island (TV seriál)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
Instant Star (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Squawk Box (TV seriál)
1990 Material World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky