foto

Adam Pater

  • nar. 28.2.1975 (45 let)
    Lubań, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zniknięcie starszej pani (E12)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2009 Niania (TV seriál)
Teges Śmeges (S08E16)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Wiadukt (E17)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Dotyk śmierci (S06E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky