foto

Víctor Huggo Martin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Como Novio de Pueblo
2018 La Promesa
2016 La Niña de la Mina
2010 Pamětnice
2008 Viva High School Musical Mexiko
2006 Sexo, amor y otras perversiones 2
2002 Fidel (TV film)
2000 Juegos bajo la luna
1999 Sexo, pudor y lágrimas
1997 Nic Habana
1996 El amor de tu vida S.A.
Parejas

TV seriály

2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Hra na někoho jiného (S02E04)
2006 Montecristo (TV seriál)
2004 Heredera, La (TV seriál)
2001 Lo que es el amor (TV seriál)
2000 Calle de las novias, La (TV seriál)
1998 Casa del naranjo, La (TV seriál)
Yacaranday (TV seriál)
1996 Cuentos para solitarios (TV seriál)
Nada personal (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky