foto

Piotr Szwedes

  • nar. 5.8.1968 (51 let)
    Lidzbark Warmiński, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Nocne graffiti
1996 Młode wilki
1995 Nic směšného

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Lepiej już było (S04E11)
Ukryte (S04E10)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Mord a la carte (S03E05)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S06E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky