foto

Arkadiusz Głogowski

  • nar. 3.2.1973 (46 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Krew Boga

TV seriály

2019 Blondynka (TV seriál)
List z przeszłości (S07E08)
2016 Pakt (TV seriál)
Zdrada (S02E02)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Wilcze jagody (S07E13)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
Lekarze (TV seriál)
Nie ma prostych prawd (S05E03)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 9 (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky