foto

Helen Carey

  • nar. 13.1.1944 (75 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tři dny ke svobodě
2009 Julie a Julia
Wild About Harry
2008 Oko bere
2006 Jako malé děti
2002 Klub vyvolených
2001 Černý rytíř
1999 Cesta ke štěstí
1997 Temné spiknutí
1993 Případ Pelikán
1989 Jmenuji se Bill W. (TV film)

TV seriály

2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Outside The Bubble (S05E04)
2012 Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
2007 Dr. House (TV seriál)
Slova a činy (S03E11)
2006 Bratrství (TV seriál)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Patient Zero (S14E03)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Attorney Client (S12E22)
1999 Turks (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Gunshow (S10E01)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Puerto Rican Day (S09E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace