foto

Brian Leckner

  • nar. 2.1.1967 (52 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ostrov
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Tančírna Podzimní úplněk (TV film)
The Trip
2001 Jízda do pekel
Mimic 2
2000 Ali: An American Hero (TV film)
Red Letters
1998 Jack Frost
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
Tajný agent Jack T.
1996 One Clean Move
Seržant Bilko
1995 Bonanza: Vystaveni útoku (TV film)
Vražda prvního stupně
1993 Bonanza: Návrat (TV film)
1983 Worm Turns, The

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
Flesh and Blood (E10)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Místo seskoku (S04E15)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Honba za duchy (S10E20)
2009 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Fight Knight (E14)
2007 Dr. House (TV seriál)
Slova a činy (S03E11)
2006 Po právu (TV seriál)
Badge of Honor (E10)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Brass v Hollywoodu (S05E20)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
New Orleans (S01E16)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Meč ve městě (S06E08)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Everybody's Special at Chicago Hope (S06E21)
1999 Providence (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
Akta X (TV seriál)
Souputníci (S05E15)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Nemůžete chybit (S07E17)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wallet (S04E05)
1989 Quantum Leap (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace