foto

Bożena Mrowińska

  • nar. 11.2.1942
    Warszawa, Polsko
  • zem. 15.12.2014 (72 let)
    Skolimów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
2011 Instynkt (TV seriál)
Ten pierwszy raz (E05)
2009 Przystań (TV seriál)
Plecaczek (E12)
2008 Agentki (TV seriál)
Prymus czyli klin klinem (E08)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Malarz (E39)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky