foto

Marta Zięba

  • nar. 26.11.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Díra v hlavě

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Zniknięcie starszej pani (E12)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2018 Druga szansa (TV seriál)
Zamęt (S05E05)
Strzępy (S05E03)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Tajemnica szepnięta do ucha (E08)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
2013 Na dobre i na złe (TV seriál)
Więzy krwi (S15E32)
Zdradliwe przyjemności (S15E30)
Moja krew (S15E12)
2008 Na dobre i na złe (TV seriál)
Jak ojciec z synem (S10E07)
Bracia (S10E06)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Bracia (S07E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Dobre chęci (S09E17)
Pożar w klinice (S09E14)
Wizyta teściowej (S09E13)
2006 Na dobre i na złe (TV seriál)
Różne priorytety (S08E35)
Wspólna historia (S08E05)
2005 Na dobre i na złe (TV seriál)
Tchórzliwy bohater (S07E28)
Wesele w Leśnej Górze (S07E14)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Fatalne ukłucie (S06E21)
Śmierć Soni (S06E12)
Słodka pokusa (S06E10)
další epizody (4)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Cena zdrowia (S04E01)

Dokumentární

2018 Wycinka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky