foto

Greta Cervantes

  • nar. 1.12.1993 (25 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Como Novio de Pueblo
El Diablo entre las Piernas
2018 Espuma de mar
2014 Lagunas
2004 Las tres mujeres fuertes

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Héroes del Norte, Los (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
2005 Vecinos (TV seriál)
2004 Amy, la niña de la mochila azul (TV seriál)
2001 Aventuras en el tiempo (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky