foto

Vincenzo Mannino

  • nar. 1930
    Itálie
  • zem. 1999
    Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Výkupné (TV film)
1991 Fuga da Kayenta
Poslední zápas
1990 Panama Sugar
1989 Cobra Mission 2
Sladký dům hrůzy (TV film)
1988 Z rovnováhy
1986 Návrat divokých hus
Sensi
1985 7, Hyden Park: la casa maledetta
Miami Golem
1984 Shark: Rosso nell'oceano
Smrtící spona
1983 Nájezdníci z Atlantidy
1982 I camionisti
Pierino colpisce ancora
Rozparovač z New Yorku
1981 Poslední žralok
1980 La casa sperduta nel parco
1979 Hroši v Africe
Od Corleone až po Brooklyn
Sbirro, la tua legge è lenta... la mia... no!
1977 Napoli spara!
1976 Italia a mano armata
Napoli violenta
Roma l'altra faccia della violenza
Una magnum Special per Tony Saitta
1975 Giustiziere sfida la citta, Il
Krutý Řím
Roma drogata: la polizia non puň intervenire
1974 5 donne per l'assassino
Antikrist
1973 Consigliori, Il
Policie obviňuje, zákon osvobozuje
1972 Assassino... è al telefono, L'
1971 L'uomo dagli occhi di ghiaccio
1969 Femmine insaziabili
Orli nad Londýnem
1967 A zítra potáhnete do pekla
Come rubare la corona d'Inghilterra
Da Berlino l'apocalisse
1966 Django spara per primo
1965 Centomila dollari per Ringo
1964 La rivolta dei sette

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kranke Liebe (S11E18)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Ganz allein (S11E04)
Schlaflabor (S10E18)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schuld (S15E03)
Auf der Flucht (S14E15)
SOKO Wismar (TV seriál)
Am falschen Ort (S17E12)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Babyklappe (S10E08)
Die Liste (S09E23)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bis aufs Blut (S14E05)
Nachts in Friedensruh (S13E16)
SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Spurlos (S15E20)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sühne (S09E15)
Der Held von Stuttgart (S08E21)
Soko Vídeň (TV seriál)
Unter Verdacht (S13E06)
Die Entscheidung (S13E03)
Himmel voller Sterne (S12E15)
SOKO Wismar (TV seriál)
Bittere Weihnachten (S15E12)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Drei Schüsse für Friedemann (S08E09)
Mädelsabend (S07E14)
Soko Vídeň (TV seriál)
Ausgeklinkt (S12E02)
Becks Blues (S11E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Das Ende aller Träume (S13E22)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Abflug (S06E18)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Kronzeuge (S11E05)
SOKO Wismar (TV seriál)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Die Kante von Wismar (S13E03)
Der Fall Königsberg (S12E18)
2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kettenreaktion (S06E04)
Bunker (S05E12)
SOKO Wismar (TV seriál)
Im Schatten des Windrads (S12E01)
Der Gourmetkoch (S11E19)
2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vier Männer und ein Baby (S04E23)
Charity Ladies (S04E19)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Familienbande (S04E09)
1998 Incantesimo (TV seriál)
1991 Moglie nella cornice, La (TV seriál)
1990 Vítězství lásky (TV seriál)

Dokumentární

1984 Nudo e crudele

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky